Vakantiewoning Ons Binkje Loon op Zand-Kaatsheuvel (nabij Efteling)

Deze leuk en knus ingerichte vakantiewoning voor 4 personen bevindt zich op een rustige locatie in het Noord-Brabantse Loon op Zand/Kaatsheuvel. De locatie is ideaal voor een bezoek te brengen aan de Efteling, De Loonse en Drunense Duinen, Beeksebergen, Safaripark en Experience Island ‘t blauwe meer. De vakantiewoning is uitermate geschikt voor fietsers, wandelaars en rustzoekers maar zeker ook voor een verblijf met kinderen en/of kleinkinderen. Er is zorg besteed aan het interieur van dit gelijkvloerse 4-persoons vakantiewoning. Het ademt rust uit en alle faciliteiten zijn voorhanden voor een prettig verblijf.

U wordt hier hartelijk ontvangen door de eigenaren, die in het aangrenzende huis wonen. U heeft verder veel privacy in uw vakantiewoning, in de tuin met schommel, aangrenzend terras met tuinmeubilair en parasol. Er is bovendien een overdekt terras en een berging voor het stallen en opladen van uw (elektrische) fietsen.

In de woonkamer is het prettig vertoeven; Flatscreen TV (120 zenders) een bank met Caisse longue en er is een aparte eethoek. Leuk element in deze woning is het zicht vanuit de gang richting de woonkamer, de boog geeft daarbij een speels effect. In de keuken staat eveneens een tafel met stoelen en de keuken is voorzien van alle gemakken zoals een oven, magnetron, koffiezetter en vaatwasser. Alle twee slaapkamers beschikken over twee éénpersoonsbedden en een kast met voldoende hang en legruimte. Een van de slaapkamers grenst aan de woonkamer.

Er is gratis wifi aanwezig voor e-mail en/of internet. Huisdieren zijn welkom, en als onze kippen hun best hebben gedaan heeft u een kakelvers eitje. In onze moestuin verbouwen wij asperges, in het seizoen kunt u een gratis maaltje asperges krijgen, en als u kinderen heeft die van dieren houden wij hebben knuffel pony’s. Mocht u er graag op uit trekken, dan zijn er ruim voldoende mogelijkheden. De trekpleisters in de directe omgeving zijn zonder meer de Efteling (15 minuten per fiets) en de Loonse en Drunense Duinen met de mooiste mountainbike routes. Ook de steden Tilburg, Den Bosch, Heusden, Breda en de Biesbosch bevinden zich op korte afstand. Vakantiewoning Ons Binkje denkt ook aan het klimaat. Om de CO2 voetafdruk van de vakantiewoning te verkleinen zijn er zonnepanelen aangelegd. Dit maakt de vakantiewoning meer klimaatneutraal en gebruik u bij ons groene stroom.

Tip om alvast van de mooie omgeving te genieten en een beetje voorpret!
(Google Maps Moleneind 11 te Loon op Zand).

Vakantiewoning Ons Binkje
Vakantiewoning Ons Binkje
Vakantiewoning Ons Binkje
Vakantiewoning Ons Binkje